TH Reizen

TH Reizen | Diensten

Contact Info

Adress:
Stationsplein 9
4611 BX - Bergen op Zoom
Tel:0164-211 955
Email:info@threizen.nl

Diensten

* Goedkoop vliegtickets
* Moneytransfer
* Acceptgiro betalen
* Beltegoed opwaarderen
* Int. belkaarten

Money transfer:
TH Reizen heeft een overeekomst met Western Union en RIA om haar fililalen in staat te stellen om in realtime wereldwijd op naam geld te verzenden. In tegenstelling tot andere money transfer organisaties heeft RIA een uitstekende dekking wereldwijd. TH Reizen fillilalen worden bij activatie getraind om de werkzaamheden vlekkeloos uit voeren. Het verdien model is dan ook zeer lucratief.

Vliegticket sales:
TH Reizen krijgen toegang tot het allesomvattende wereldwijde vliegticket boekingssysteem van Amadeus, Galileo etc. Resellers kunnen middels dit systeem alle beschikbare lijnvluchten en een groot aantal charters boeken voor hun klanten. We zijn van mening dat deze dienst de omzet van onze TH Reizen flink kan opschroeven.

Acceptgiro betalingen:
TH Reizen krijgen toegangcodes tot het acceptgiro/rekening betaalsysteem.
TH Reizen kunnen op eenvoudige manier voor klanten de rekeningen betalen. Elke betaling neemt een comissiebetaling met zich mee voor de reseller. Dit is eveneens een omzetboost voor de filiaal.

MoneyPass prepaid MasterCard:
TH Reizen kunnen voor hun klanten een prepaid MoneyPass MasterCard bestellen. Een prepaid MoneyPass MasterCard is handig als het gaat om online aanbestedingen, autoverhuur, apps downloaden etc etc. Eveneens kunnen kaarthouders een partnerkaart bestellen. Kaarthouders kunnen in realtime geld overmaken naar kun partnerkaart. Dit is zeer handig als je familie hebt in het buitenland.